21 november 2021
13:00

Huddinge IF P08:3 div 3

Referat: Åkersberga FC - Huddinge IF P08:3 div 3

Vi styrde kosan norrut till Röllingby IP i Åkersberga. Där fick vi stöta på ett mycket starkt motstånd, Åkersberga FC, som hade många mycket snabba och löpvilliga spelare. De spelade med hög press och deras kvicka spelare gav oss väldigt lite tid att fatta beslut vilket vi inte riktigt är vana vid. Trots att hemmalaget hade betydligt fler målchanser så är det vi som tar ledningen genom Farouk El Malki. Hemmalaget fortsätter att dominera och leder efter den första perioden med 2-1. I den andra perioden skapar vi fler målchanser än i den första perioden och lyfter upp spelet men vi lyckas inte att få in bollen i mål. Åkersberga FC däremot gör två baljor och utökar sin ledning till 4-1 inför den sista perioden. Även i den tredje perioden rullar två bollar in vårt mål så matchen slutar med rättvis seger för hemmalaget. Det var en tuff och svår match idag men det är det som kommer att göra oss till ett bättre lag så att vi står välrustade när Sanktan drar igång till våren.

Slutresultatet blev Åkersberga FC - Huddinge IF 6-1.

Målet: Farouk El Malki